Šo kaķi neviens nevēlējās adoptēt, tāpēc viņš izdomāja veidu, kā pievērst uzmanību! FOTO

Patversmēm ir milzu nozīme bezsaimnieka dzīvnieku dzīvēs. Tās nodrošina viņus ar pajumti, pārtiku un vismaz daļu no minimālās aprūpes. Un tomēr, to nevar salīdzināt ar patiesu saimnieka mīlestību, kurš ir gatavs dalīties ar savu mājdzīvnieku pat pēdējā maizes gabaliņā?

Kāds Austrālijas kaķis Sigmunds ilgi bija nelaimīgs. Kādu dienu viņš tika paņemts no patversmes, bet tad atgriezās tajā no jauna. Trīs gadus viņam nebija mājas! Neviens negribēja ņemt viņu no patversmes, bet, kad viņš jau bija pieaudzis, tas sāka šķist pavisam neiespējami. Nevaram zināt, vai kaķis pat par šo tēmu ko domāja, bet piesaistīt uzmanību viņš pavisam noteikti spēja!

Ja jūs domājat, ka viņš sāka uzstājīgi ņaudēt, lai cilvēki pievērstu viņam uzmanību, tad jūs kļūdāties! Sigmunds izdomāja daudz oriģinālāku veidu. Kādu? Viņš sāka cilvēkiem rādīt mēli!

Tiklīdz Sigmunds saprot, ka uz viņu skatās, viņš sāk laizīt stiklu un garām ejošajiem rādīt mēli. Tas cilvēkus piesaista un tie nekavējoties sāk viņu filmēt un fotografēt. Kā gan nepriecāties par šīm mīlīgajām un jautrajām bildēm? Patversmē nolēma, ka šīm fotogrāfijām jāgūst popularitāte, jo tās var pievilināt cilvēkus, kas vēlēsies kļūt par šī jautrā kaķa saimniekiem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru